Acum ceva mai sociabil

M-am hotărât că e cazul să devin mai sociabil.

În acest sens am deschis o pagină de Facebook despre care puteți spune tuturor cunoscuților voștri și eu voi pune pas cu pas postările de aici și posibil alte gânduri, direcții de cercetat etc. Iată pagina: https://www.facebook.com/Insula.Indoielii

De asemenea, am și un cont de twitter, aici: https://twitter.com/InsulaIndoielii

În esență vreau să folosesc aceste două conturi în rețele sociale pentru ceva mai multa interactivitate. Deci dacă vreți să-mi aruncați o întrebare și un email e prea complicat, iar un comentariu prea off-topic, acum aveți cum să mă contactați.

De asemenea vroiam să vă spun că am început să închid comentariile la postările mai vechi de 300 de zile. Nu e vorba de cenzură sau ceva de genul ăsta, ci pur și simplu am hotărât o limită arbitrară de la care o postare are toate comentariile utile pe care le poate primi.

Ok, asta a fost, vă rog să dați like paginii de Facebook, semnalați-mi fraude sau discuții despre pseduoștiințe și, evident, rămâneți sceptici.

P.S. Chiar astăzi (17 – Sep – 2012) am atins peste 100.000 de vizualizări ale articolelor mele. E o cifră faină, sper să o triplez curând producând materiale de calitate din ce în ce mai bună

One comment

Comments are closed.