O colaborare ce mă onorează – Viața Medicală

Mă bucur să vă anunț că mi s-a acceptat recent spre publicare un serial dedicat istoriei vaccinării.

Acesta va fi publicat în revista ”Viața Medicală” și primul articol a apărut deja în numarul 22(1324) din data de 29.05.2015.

Îl puteți citi online aici: http://www.viata-medicala.ro/*articleID_10263-dArt.html

Din cauza limitărilor de spațiu inerente unei reviste tipărite,articolul este mai scurt decât a fost scris în original. Varianta foarte lungă va fi publicată luni, pe blog, ca de obicei. Vi-l recomand pe cel de mai sus ca și… aperitiv.

Pentru mine, ca sceptic și om pasionat de știință oportunitatea de a publica într-o revistă pe care o citesc medici și specialiști este o reușită enormă, nu pentru mine ca persoană ci în special pentru ideile pe care le susțin.

Sunt onorat și încântat că am această  oportunitate și mai ales că insistența mea în a menține ridicată calitatea articolelor, a dat astfel de roade.

Dacă tot mă laud, vă mai spun și că anul acesta am participat ca și speaker la conferința RoVaccin unde am avut ocazia să prezint câteva concluzii despre mișcarea antivaccin medicilor din toată țara.

Acesta este doar începutul.

7 comments

  1. Felicitări!!! Efortul pe care l-ai depus chiar merita apreciat. Plus că ai început campania pentru vaccinare de câțiva ani buni. Cine a avut urechi de auzit a auzit. Chiar dacă nu de prima oară!

      1. nu ai zis dar sper din tot sufletul sa fii pentru ca faci o munca asidua si detaliata si mai bine decat majoritatea articolelor citite de mine. In domeniul farmaceutic e cel mai profitabil astazi in Romania ( dupa cum poti vedea pe strazi prin Bucuresti) si salariile sunt mai mari si decat in banci.

        1. Nu sunt plătit. Fac articole de calitate din convingere ca este nevoie și ca exista o lipsă acuta de informație corectă.
          Bani nu-mi trebuie, sunt bine cu ce am din job.

  2. TOȚI CEI CARE AM REFUZAT VACCINAREA COPIILOR , NU SUNTEM IMPOTRIVA VACCINARII , SUNTEM IMPOTRIVA VACCINURILOR DIN ZIUA DE AZI ,PT CA IN COMPOZIȚIA LOR EXISTA SUBSTANȚE FOARTE DAUNATOARE UNEORI CHIAR MORTALE. EU MI-AM VACCINAT SI COPII SI PE MINE IN 2007, 2008 CU ULTIMELE DOZE ALE VACCINULUI IBC10 FACUT LA INSTITUTUL CANTACUZINO, PT IMUNIZARE IMPOTRIVA 9 STAFILOCOCI SI STREPTOCOCI PLUS CANDIDA. DECI INCA ODATA NU IMPOTRIVA VACCINARII SUNTEM CI A COMPOZIȚIEI VACCINURILOR CARE SUNT FOARTE PERICULOASE!

    1. Nicoleta, în vaccinuri sunt, în mare aceleași substanțe de zeci de ani. La Cantacuzino nu se făceau vaccinuri miraculoase fără substanțe chimice, ar fi fost imposibil sa fie făcute.

      Mai informează-te și nu te mai teme aiurea

Comments are closed.